Nice-Hockey
Kausi 15-16
 
Nice-Hockeyn joukkeen tavoitteena on osallistua taas Suomen jääkiekkoliiton Lady-Hockey -sarjaan kaudella 2016-2017. Nykyisellä kaudella pelataan ystävyysotteluita Pirkanmaan naisjoukkueita vastaan sekä osallistutaan ainakin yhteen turnaukseen kevään 2016 aikana.
 
______________________________________________________________________________________________________________________________________________
 
Nice-Hockey osallistui 2009-2010 Suomen jääkiekkoliiton Lady-Hockey -sarjaan
 

Nice-Hockeylle pronssia

Kuluneella kaudella pirkanmaalaiset joukkueet lähtivät kiitettävästi mukaan jääkiekkoliiton järjestämään Hämeen alueen Lady-Hockey –sarjaan. Sarjapelit mahdollistuivat kuuden joukkueen voimin.

 Kaksi vain oli Nice-Hockeyta kovempaa: Hämeenkyrön Hokkarit Senioriitat ja Pirkkalan Pingviinit.

-Juuri sillä paikalla olimme, mihin taidot ja kyvyt tällä hetkellä edellyttivätkin, totesivat valmentajat Marko Mikkonen, Kari Vironen ja Timo Takala.

 Kolmikko oli hymystä muikeana sarjan päätösturnauksessa Nokialla. Nice-Hockey venyi kauden tärkeimmässä ottelussa ”pakkovoittoon” Parkanon PK-83:sta ja varmisti 2-0 voitollaan pronssin.

Maalissa Sari Lahtisen nollapeli oli yksi voiton takaajista. Sarppa pelasi elämänsä ottelun tosi tärkeään paikkaan.

Vatsatautinen Helena Niemi arpoi vielä ottelupäivän aamuna lähteäkö mukaan Nokialle vai ei. Joukkueen iloksi Hellu pölähti pukukoppiin parahiksi ennen ottelun alkua. Onneksi, sillä Hellu laukoi 1-0 maalin Parkanon verkkoon ! Anu Haikonen tarjoili kiekon lapaan ja tälläsi itse Nice-Hockeyn toisen maalin, kun Parkano kärsi kolmeminuuttista. Syöttäjänä Riikka Louhelainen.

Parkano sijoittui sarjassa neljänneksi, Nokian Hockey Ladyt oli viides ja Fortuna Orivedeltä kuudes.
 
Joukkue
O
V
T
H
TM
PM
P
 Hokkarit Senioriitat
 10
10
 0
 0
 35
 10
 20
 Pingviinit
 10
 8
 0
 2
 29
 11
 16
 Nice-Hockey
 10
 5
 0
 5
 18
 21
 10
 PK-83
 10
 4
 0
 6
 21
 20
 8
 Nopy Hockey Ladyt
 10
 2
 0
 8
 17
 33
 4
 Fortuna
 10
 1
 0
 9
 10
 35
 2
 O = Ottelut, V = Voitot, T = Tasapelit, H = Häviöt, TM = Tehdyt maalit,PM = Päästetyt maalit, P = Pisteet

…Ja toinenkin pronssi

KooVeen Kohottarien järjestämässä turnauksessa huhtikuussa Nice-Hockey sijoittui myös kolmanneksi. Hervannassa järjestettyyn turnaukseen joukkue sai mukaan neljä  taitavaa ja mukavaa peluria Loimaalta, kun oman joukkueen pelaajia ei erilaisten esteiden vuoksi päässyt riittävästi mukaan.

Nice-Hockey pelasi tasan 0-0 Kohottarien kanssa, kärsi 1-3 tappion Kiekkoreippaalle, voitti Jäähiset 5-0 ja pelasi tasan 2-2 Pingviinien kanssa.

Turnauksen viimeisessä ottelussa Nice-Hockeylla oli tiedossa kova savotta Pirkkalaa vastaan. Kauden kaikki keskinäiset kohtaamiset Pirkkala oli voittanut, mutta nyt Nice-Hockey ei saanut hävitä - tai muuten olisi jouduttu laskemaan maalisuhteita  Nice-Hockeyn ja Kohottarien välillä siitä, kumpi saisi nostella pronssipyttyä.

Pingviinit olivat voittaneet turnauksen kaikki muut ottelut eivätkä luonnollisesti halunneet hävitä rakkaalle viholliselleen Nice-Hockeyllekaan.

Loppuvihellyksen ja tasapelin myötä Pinkkarit juhlivat turnausvoittoaan ja Nice-Hockey pronssia. Hopeaa turnauksessa vei Kiekkoreipas.